Hvad gør man, når der sker skade på ens hus/ejendom?

Genhusning ved forsikringsskade kan være besværligt, men det kan vi hjælpe med her hos midlertidig bolig.

Har du akut brug for midlertidig genhusning efter en alvorlig forsikringsskade på din bolig? Forsikringsskader betyder desværre at du muligvis i en periode ikke kan bo i din bolig, mens skaden udbedres. Det er enten ikke praktisk muligt på grund af skadernes omfang — eller også kan der være et dårligt indeklima som følge af skaderne.

Det kan være vanskelig at tænke på alt

Når ens ejendom har været udsat for en skade, der betyder, at man midlertidigt har brug for en genhusning.

Her kan Englegård være et midlertidigt hjem i en stresset periode. Det er også et tidspunkt i ens liv, hvor man er mest usikker, for hvornår bliver huset derhjemme færdigt?

Vi tilbyder ophold med kun en måneds opsigelse – løbende måned plus 30 dage, dvs. I kan forlænge jeres ophold med kun en måneds varsel, såfremt tidsplanen i jeres eget hus ikke skrider frem som planlagt.

Intet depositum.

Vi har intet depositum, da vi tiltror vores gæster af passe godt på vores hjem. Din ansvars forsikring følger med dig til Englegaard, hvilket betyder at dine personlige ejendele er forsikret af dig, da vi ikke kan forsikre andres ejendom.

Skulle uheldet være ude, så er det også dig eller din forsikring, der skal dække evnt. Ødelagt inventar.

Har I eller du brug for genhusning, vil vi rigtig gerne hjælpe jer med et midlertidigt hjem i et af vores møblerede huse i en af de smukkeste områder helt tæt på Roskilde, hvor både bus nr. 216 og 600S går lige for enden af grunden.

Samarbejder med alle forsikringsselskaber

Vi kan hjælpe jer med udformning af faktura med skadenr. og kontaktperson, så fakturaen når det rigtige sted hen.

Vil du se en liste over alle vores lejligheder finder du et link til dette her.

Hvis du er interesseret i at kontakte os, kan du gøre det gennem vores kontakt side som du finder ved at trykke på dette link.

 

 

Kontakt Personer


Penille Pape

Penille tager sig af booking og er til at træffe på:
Telefonnummer 61626162
Email helle@midlertidigbolig.dk

Stig Nielsen

Vicevært