Problemer med forsikringsskader

Genhusning ved forsikringsskade kan være besværligt, men det kan vi hjælpe med her hos midelertidigbolig.

Hvad gør man, når der sker skade på ens hus/ejendom – hvad enten det skyldes vandskade, ildebrand eller skimmels svamp?

Har du akut brug for midlertidig genhusning efter en alvorlig forsikringsskade på din bolig? Forsikringsskader som brand, vandskade og skimmelsvamp betyder desværre ofte, at du ikke kan bo i din bolig, mens skaden udbedres. Det er enten ikke praktisk muligt på grund af skadernes omfang – eller også kan der være et farligt indeklima som følge af skaderne.

Det kan være vanskelig at tænke på alt, når ens ejendom har været udsat for en skade, der betyder, at man midlertidigt har brug for en genhusning. Her kan Englegård være et midlertidigt hjem i den periode, der er brug for ophold for et hjem.  Det er også et tidspunkt i ens liv, hvor man er mest usikker, for hvornår bliver huset derhjemme færdigt?

Hvem skal betale for din genhusning ved forsikringsskade?

Genhusning ved forsikringsskade er normalt dækket af din bygnings forsikring mens indboet er dækket af din indbos forsikring. Det betyder, at du ikke selv skal betale for det sted, du skal bor mens skaden udbedres. Hvis din forsikring dækker, skal du bare sørge for en forhåndsgodkendelse fra dit forsikringsselskab. Vi sender en faktura til dig, der står som ejer/lejer, som du så sender videres med din godkendelse til dit forsikringsselskab, der herefter betaler for jeres ophold. Har du ikke en forhåndsgodkendelse, opkræver vi forudbetaling for den midlertidige bolig.

Vi tilbyder ophold med kun en måneds opsigelse til den første i måneden, dvs. I kan forlænge jeres ophold med kun en måneds varsel, såfremt tidsplanen i jeres eget hus ikke skrider frem som planlagt.

Vi har intet depositum, da vi tiltror vores gæster af passe godt på vores hjem. Din forsikring følger med dig til Englegaard, hvilket betyder at dine personlige ejendele er forsikret af dig, da vi ikke kan forsikre andres ejendom. Skulle uheldet være ude, så er det også dig eller din forsikring, der skal dække evnt. Ødelagt inventar.

Har I eller du brug for genhusning, så vil vi rigtig gerne hjælpe jer. Hvad enten det skyldes vand, brand eller skimmelsvamp og du har brug for et midlertidigt hjem, så oplev et møbleret hus i en af de smukkeste områder helt tæt på Roskilde, hvor både bus nr. 216 og 600S går lige for enden af grunden, så har I fortjent at opleve Englegård.

Vi samarbejder med alle de store forsikringsselskaber og kan hjælpe jer med udformning af faktura med skadesnr. Og kontaktperson, så fakturaen når det rigtige sted hen.

Vil du se en liste over alle vores lejligheder finder du et link til dette her.

Hvis du er interesseret i at kontakte os, kan du gøre det gennem vores kontakt side som du finder ved at trykke på dette link.

Vi samarbejder bl.a. med følgende forsikrings selskaber:

 

 

15500Priser fra + moms
5Lejligheder og rækkehuse