Lejlighed priser hos midlertidigbolig

Lejlighed priser på Midlertidigbolig.dk’s varierer afhængig af sæson og efterspørgsel og varigheden af lejemålet, der ved længere ophold gives rabat.
Prisen i skolernes sommerferie –  er noget dyrere, da vi her udlejer uge fra uge.

De fleste af husene bliver tillagt moms.

Priserne inkluderer; el, vand, varme, hotel tv-licens, tv-boxer pakke, affalds sorterings ordning samt levering af sengetøj og håndklæder hver 14. dag. Alle huse og lejligheder har internetforbindelse med i prisen.

Ved udflytning er der obligatorisk slutrengøring til 750,-
Ankomst efter aftale – afrejse senest kl. 12.00

Vi kan desværre ikke have kæledyr p.g.a. allergi. Ligesom alle lejligheder/rækkehuse er “non-smoking” – d.v.s. at rygning kun er tilladt udendørs.
Der tages forbehold for prisændringer.

Fastophold

Efter aftale; venligst kontakt os, så finder vi en løsning.

Korttidsleje

Efter aftale; venligst kontakt os, så finder vi en løsning.
Vi har intet depositum og kun en måneds opsigelse, til den første i måneden.

Hvorfor vælge os?

Vi bor her selv og er lykkelige for, at vi har mulighed for at tilbyde andre at bo i så fremragende omgivelser.
Men det betyder også, at vi altid er inde for rækkevidde som viceværter, hvis I skulle have brug for det, og vi hjælper gerne med råd om, hvor I skal se efter huse i området, skulle I får brug for dette.

Vi har et rigtigt stort netværk og er forankret i lokalområdet, selv om Roskilde C. med alle de gode forretninger kun ligger 7 km. herfra.
Skulle man få brug for en dejlig Fakta, så ligger i Ågerup, som er super god og har åbent fra kl. 08.00 til kl. 21.00 hver dag.
Netto finder man i Himmelev – åben fra kl. 07.00 til 22.00 – mens Meny ligger i Himmelev Centret.

Miljøet er internationalt, da vi har mange ex-pats, ligesom vi får besøg af gæstemedarbejdere fra store internationale virksomheder året rundt.

Læs mere om hvorfor vælge os?

Lejlighed priser

Lejlighed priser på lejlighed 402B

Information om møbleret rækkehus 402 B

Kort beskrivelse midlertidig møbleret rækkehus 402 B

140 m2 rækkehus renoveret i 2014 med nye vinduer osv. Rækkehuset består af entre, marmor badeværelse med brus. Spisekøkken med alt i udstyr og service til 12 personer.
Varmlufts ovn og halogen komfur, stort køleskab med Køl/frys, opvaskemaskine, højbord med spiseplads til 4. 2 meget store soveværelser på hvor 25m2. Det ene med dobbeltseng og det andet med 2 halvanden mands senge og skrive borde og skabsplads.

Kæmpe stue med spiseafdeling til 8 personer og sofa arrangement med flad skærm. Udsigten kan nydes fra de 8 store vinduer mod terrasse og fjorden. Alle vinduer er 4 dobbelte termovinduer alu udvendigt/træ indvendigt.

Udgang fra stuen til egen terrasse med havemøbler og markise. Fælles vaskerum med naborækkehuset med vaskemaskine og tørretumbler.

Lejlighed priser og størrelse af 402 B

  • Pris pr. måned 16.000 – 21.000 efter sæson + moms
  • Kvadratmeter 140

Læs mere om denne midlertidig bolig “402 B” 

Lejlighed priser på lejlighed 402C

Information om 4000 Roskilde – Frederiksborgvej 402 C

Velegnet til en familie på 2 – men kan også bruges af en familie på 4 med mindre børn.

Dejligt fuldt udstyret midter rækkehus på ca. 75. m2 bestående af entre med i granit skaktern i hvid og sort med halogen belysning og bænk og garderobe.

Stort hyggeligt spisekøkken med spiseplade til 6-8 personer, udstyr til 8 samt varmluftovn og halogenkomfur, opvaskemaskine og køl/frys. Dagligstue med fladskærm og sofa arrangement med bl.a. sovesofa. Direkte udgang til egen terrasse fra stuen med havemøbler og markise.

Soveværelse med dobbelt seng og indbyggede skabe samt adgang til lyst brusebadeværelse med varme i gulv. Udgang til fælles vaskerum med nabo rækkehus med vaskemaskine og tørretumbler.

Lejlighed priser og størrelse af 402 C

  • Pris pr. måned 13.000 – 16.000 efter sæson + moms
  • Kvadratmeter 75

Læs mere om denne midlertidig bolig “402 C” 

Lejlighed priser på lejlighed 402D

Information om 4000 Roskilde, Frederiksborgvej 402 D

Dejligt række hus på ca. 95m2 renoveret i år 2015 med nye termovinduer gardiner, møbler osv.

Rækkehuset består af entre direkte til spise køkken med alt i udstyr til 8 personer, varmluftovn, halogenkomfur, opvaskemaskine, stort køleskab med frys samt højbord med plads til 4.

Stort lyst marmorbadeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Dejlig stue med sovesofa og fladskærm samt spiseplads til 6.Udgang fra stuen til terrasse/have med havemøbler, markise og udgang til parken.

Kæmpe forældre soveværelse med indbyggede skabe, dobbelt seng, skrivebord og lille sofa samt børneværelse med 2 senge, der kan udtrækkes til dobbelt senge.

Lejlighed priser og størrelse af 402 D

  • Pris pr. måned 15.000 – 20.000 efter sæson +  moms
  • Kvadratmeter 95

Læs mere om denne midlertidig bolig “402 D” 

Lejlighed priser på lejlighed 402E hos MidlertidigBolig

Information om 4000 Roskilde, Frederiksborgvej 402 E

Når kun det bedste, at det vi kan tilbyde er godt nok. Helt ny renoveret enderækkehus på ca. 125m2.

Huset er smagfuldt møbleret og består af entre, badeværelse i lyst granit med brus og vaskesøjle med opvaskemaskine og tørretumbler.
Entreen går direkte en i det store køkken alrum med alt i udstyr til 12 personer.
Varmluftovn, halogenkomfur, opvaskemaskine samt stort køl/frys. Stue i forbindelse med alrummet med sofaarrangement og flad skærm. Udgang fra stuen til terrasse med havemøbler og markise. Forældresoveværelse med dobbelt seng samt 2 børneværelse med seng, der kan udtrækkes til dobblet seng, så børn kan have venner på besøg, skrivebord og skab.

Lejlighed priser og størrelse af 402 E

  • Pris pr. måned 18.000 – 24.000 efter sæson +  moms
  • Kvadratmeter 125

Læs mere om denne midlertidig bolig “402 E” 

Du har også mulighed for at finde vores lejligheder hvis du søge gennem boligsiden, vi prøver at gå væk fra at bruge dem. men du har ihvertfald også mulighed for at finde os her inde.