ledige lejligheder er svære at finde – men vi vil gerne hjælpe

Det kan være svært at overskue at finde ledige lejligheder, hvor man skal flytte hen efter et hurtigt bolig salg og ikke bare kaste sig ud i det første af det bedste.
Vi har rigtig mange gange oplevet, at en familie måske har brugt et par måneder mere, end de forestillede sig, da de flyttede ind – men til gengæld fandt drømmehuset ved at bruge tiden på at byde på flere huse.

Vi ved at en ny boliginvestering kan være en af de største valg for en familie, og den kan måske ikke gøres op i tid. Derfor har vi kun en måneds opsigelse til den første i en måned, så du kan altid forlænge dit ophold, hvis tidsplanen for den nye bolig ikke holder.

Ledige lejligheder hos Midlertidig Bolig

Vi kender lokal området om nogen og kan hjælpe med gode råd – måske er der et område tæt på Roskilde – I slet ikke har tænkt på – på forhånd – med attraktive huse til en pris, der er mere spiselig i forhold til Roskilde C, og dem kender vi.

se vores lejligheder her

Bygger I eget hus, og det bliver mere og mere den nye trend, så er det ikke altid huset bliver færdigt til tiden og så er det dejligt at vide, at der ikke er en fast udflytnings dato.

15500Priser fra + moms
5Lejligheder og rækkehuse